Praktiske informationer

Under dette punkt har vi samlet nogle af de praktiske informationer, det kan være rart som forældre at kende. Vi har forsøgt at få det hele med, men hvis der er noget, du synes, der mangler, eller som undrer dig, så kom endelig og spørg.

 

Ved sygdom

Børn, der er syge, modtages ikke i institutionen. Ved sygdom forstås børn med feber, børnesygdomme, vira, dårlig mave, slem forkølelse, øjenbetændelse og børn, hvis almene tilstand gør, at de ikke kan følge en almindelig dag i vuggestuen. Et barn har feber, når temperaturen er 38 eller mere.

 

Barnet må igen komme i vuggestuen, når det er rask. Dvs. når barnet ikke længere smitter, har været feberfri i ét døgn og kan følge hverdagen i vuggestuen. Hvis barnet har haft dårlig mave, skal barnet have haft én normal afføring, inden barnet igen modtages i vuggestuen. Ring gerne dagen før barnet kommer tilbage efter sygdom. Du kan læse mere om, hvorfor børn ikke må komme i vuggestuen, før de er raske ved at klikke her på sygdomme.

 

Sygdomme generelt

I vuggestuen gør vi, hvad vi kan for at undgå, at børnene bliver syge ved bl.a. hyppig håndvask og procedurer ved bleskift, men sygdomsbekæmpelsen er et fælles ansvar mellem vuggestuen og forældrene. Vuggestuen og forældrebestyrelsen opfordrer derfor alle til at gøre en fælles indsat for at nedbringe børnenes sygefravær. M.h.t. sygdom og sygdomsbekæmpelse så følger vi Sundhedsstyrelsens vejledning ”Smitsomme sygdomme hos børn og unge - Vejledning om forebyggelse i daginstitutioner, skoler m.v.” For mere information kan du klikke på nedenstående link. Her kan du læse mere om de generelle overvejelser om sygdomme.

 

Lukkedage

Mandag d. 6. april, tirsdag d. 7 april, onsdag d. 8. april (dagene før påske)

Tirsdag d. 5. juni ( Grundlovsdag, Lukkedag fra Forvaltningen)

Mandag d. 24.12 ( Juleaftens dag Lukkedag fra forvaltningen)

Mandag d. 28.12, tirsdag d. 29.12, onsdag d. 30.12, torsdag d. 31.12 (dagene mellem jul og nytår)

 

Fredag d. 1.maj og fredag d. 22. maj (dagen efter Kristi Himmelfartsdag) er efter tilmelding   

Husk at melde dit barn til at komme denne dag. Hvis vi ikke modtager en tilmelding, går vi ud fra at barnet holder fri. Personalet har krav på en fridag denne dag ifølge deres overenskomst og derfor er der kun det absolut nødvendige personale på arbejde denne dag, da de skal have en erstatningsfridag på et andet tidspunkt.

Hvis I har behov for pasning skal dette meldes ud senest 3 mdr.  før så der kan arrangeres pasning i Klyngen

I skal SENEST 3 måneder før pasningsbehovet, have rettet henvendelse til vuggestuens pædagogiske leder, med ønsket om anden pasning.

Husk der også er lukket på alle helligdage

 

Fødselsdag

Når børnene har fødselsdag, så vil de som regel gerne fejre det med at have noget lækkert med i vuggestuen. Vi støtter meget op om dette, og ser fejringen af fødselsdage som en af vores traditioner. Børnene må ikke have kage, slik, is, flødeboller, saftevand eller sodavand med til fødselsdagen. Dette gælder også, hvis vuggestuen er inviteret hjem til familien. Klik har for at se forslag til, hvad børnene kan have med til deres fødselsdag.

 

Navn i tøjet

Vi bruger meget tid på at lede efter børnenes tøj, sko og hjemmesko. Derfor opfordrer vi forældrene til at sætte tydelig navn i deres børns tøj.

 

Klapvogne

Barnevogne, klapvogne, autostole og cykelstole skal parkeres nede i kælderen. Der er indrettet et særligt rum med små båse til netop det formål. Brug rummet i kælderen hvor der er små båse, netop beregnet til dette formål. Der må ikke stå autostole eller cykelstole i garderoberne, da det kan afstedkomme ulykker og spærre vejen i tilfælde af brand. 

 

Forsikring

Vuggestuen har ikke længere en ansvars- og ulykkesforsikring, derfor vi opfordrer alle forældre til at tegne forsikringer på deres børn - og husk tandforsikringen.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage