Hygiejnepolitik

For at nedbringe sygefraværet hos børn og voksne skal alle voksne enten skal tage blå overtræksfutter på eller tage skoene af, når de kommer i vuggestuen. Vi har nemlig rigtig mange børn, der kravler på gulvet, og vi bruger tit gangen til at lege på. Personalet har indendørssko på, når de er på arbejde. Disse må IKKE benyttes til udendørsbrug, heller ikke selvom de lige skal ud med skraldet. Alternativ kan de blå futter benyttes.

 

Derudover skal forældrene vaske hænder med børnene, når de kommer om morgenen, og vi opfordrer også til, at de får vasket hænder, inden de går hjem igen. Når børnene har været på legepladsen, så skal de have vasket hænder. Dette gælder også, inden de skal spise. Ved måltiderne sørger vi for, at børnene ikke deler deres mad med hinanden eller spiser af hinandens tallerkener. De største af børnene på alle stuerne øser selv maden op og sender skålene videre, og derfor er det endnu vigtigere, at deres hænder er rene.

 

Personalet bruger handsker ved de fleste bleskift. Dog ikke, hvis børnene bliver skiftet stående og kun har en tisseble. Men der vaskes selvfølgelig hænder mellem hvert bleskift. Når der ikke bruges handsker i de situationer skyldes det bl.a., at vi ikke kommer i kontakt med indholdet af bleen, og derved er risikoen for overførsel af bakterier betydeligt mindre.

 

Vuggestuen har udarbejdet procedurer for vask af legetøj og sengetøj, således at mængden af bakterier minimeres.

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage