Politikker

Under dette punkt har vi samlet nogle af de politikker, der er vedtaget for at sikre børnenes og personalets trivsel. Vi har forsøgt at få det hele med, men hvis der er noget, du synes, der mangler, eller som undrer dig, så kom endelig og spørg.

 

Hygiejnepolitik

For at nedbringe sygefraværet hos børn og voksne skal alle voksne enten skal tage blå overtræksfutter på eller tage skoene af, når de kommer i vuggestuen. Vi har nemlig rigtig mange børn, der kravler på gulvet, og vi bruger tit gangen til at lege på.

 

Derudover skal forældrene vaske hænder med børnene, når de kommer om morgenen, og vi opfordrer også til, at de får vasket hænder, inden de går hjem igen. Personalet vasker altid hænder på børnene før og efter måltiderne, og når de har været på legepladsen. Der er ligeledes udarbejdet procedure for bleskift, vask af legetøj m.m.

 

Mere information om hygiejnen i vuggestuen.

 

Sukkerpolitik

I vuggestuen har vi en sukkerpolitik, hvor vi forsøger at minimere børnenes indtag af sukker, så forældrene selv kan bestemme, om deres barn skal have sukker. Derfor serverer vi aldrig kage, slik og is, og børnene må heller ikke have disse ting med, når de har fødselsdag.

 

Der er nogle få undtagelser til sukkerpolitikken, og disse er tæt forbundet med fejringen af traditionelle højtider og særlige festlige lejligheder. Klik her for en uddybning af sukkerpolitikken og undtagelserne.

 

 Turpolitik

Vi har udarbejdet en turpolitiker, så både forældre og personale kan føle sig trygge ved at sende børn og voksne afsted på tur. Turpolitikken tager bl.a. højde for, hvor mange børn pr. voksen, hvem må tage på tur, og hvordan sikrer vi os, at der kan ringes efter hjælp eller assistance, hvis uheldet er ude. Læs mere her om vores turpolitik.

  

Parfumepolitik

Vores vuggestue har nogle forholdsvis små stuer, og især om vinteren, når vi er mange på stuerne, kan luften blive meget tung. Da vi derudover har nogle ansatte, der lider af duftallergi, samt at parfume er mistænkt for at kunne være allergifremkaldende, så henstiller vi til, at både personale og forældre tænker over at begrænse brugen af parfume, barbersprit og skyllemiddel i hverdagen.

 

Rygning

Vi følger Rygeloven og Københavns Kommunes rygepolitik. Det betyder, at der ikke må ryges indendørs eller på vuggestuens matrikel. Læs mere om rygepolitikken her.

 

Varme drikke

Af hensyn til børnenes sikkerhed må der ikke drikkes varme drikke på stuerne. Af samme grund serverer vi heller ikke varme drikke til vores forældrearrangementer. 

 

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage