Når du afleverer og henter dit barn

En god børnemorgen i vuggestuen starter med at få sagt ordenligt god morgen til en voksen og farvel til sin mor eller far. Det kan som forældre være fristende at snige sig ud af stuen, mens barnet er optaget af en leg. Derved undgår man at skulle sige farvel til et grædende barn. Men det er ikke at gøre barnet en tjeneste. Selvom det kan virke hårdt for barnet, så er det at sige farvel en vigtig del af barnets forståelse af, at vuggestuen er et godt og trygt sted, og at forældrene går men kommer altid igen. 

 

Når I henter jeres barn, er det vigtigt altid at sige farvel til en voksen - det gælder især, når vi er ude på legepladsen.

 

For at sikre, at børn ikke bliver hentet af andre end forældrene og dem, de har givet tilladelse til at hente, har vi udarbejdet en særlig procedure vedr. hentning. Når barnet begynder i vuggestuen, skal forældrene udfylde en fuldmagtsseddel, hvorpå der står dem, der må hente barnet. Derudover skal forældrene hver gang give besked om, hvem barnet bliver hentet af. Derved sikrer vi os, at forældrene altid ved, hvem der henter barnet. Fuldmagtssedlen kan til hver en tid opdateres. Den opbevares på kontoret.

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage