Maden i vuggestuen

I vuggestuen serverer vi morgenmad, frokost og eftermiddagsmad for børnene samt lidt at spise til morgensamlingen. Vi har en køkkendame, der laver dejlig mad til os. Madplanen er meget varieret, men er tilrettelagt efter de gældende retningslinier for mad til børn under 3 år, således af vi sikrer os, at maden er sund og ernæringsrigtig. Der tages hensyn til, hvis nogle børn har behov for en særlig kost. Dette aftales med forældrene ved vuggestuestart. Maden er i videst muligt omfang økologisk (pt. er 97% af maden økologisk). Københavns kommune har sat som mål, at mindst 95 % af maden skal være økologisk i 2015, så vi er ret godt med.

 

Hvis børnene har nogle former for fødevareallergi, så tager vi selvfølgelig hensyn til dette, og vores køkkendame er virkelig god til at lave særlig mad, der ligner det, de andre får. Dette gælder også, hvis børnene af religiøse eller kulturelle hensyn har brug for en særlig kost.

 

I vuggestuen har vi en sukkerpolitik, hvor vi forsøger at minimere børnenes indtag af sukker, så forældrene selv kan bestemme, om deres barn skal have sukker. Derfor serverer vi aldrig kage, slik og is, og børnene må heller ikke have disse ting med, når de har fødselsdag.

 

Der er nogle få undtagelser til sukkerpolitikken, og disse er tæt forbundet med fejringen af traditionelle højtider og særlige festlige lejligheder. Klik her for en uddybning af sukkerpolitikken og undtagelserne.

 

Se månedens madplan her

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage