Garderoben

I garderoben skal der altid hænge regntøj, gummistøvler (hvis barnet er begyndt at gå), evt. termotøj, samt tøj og sko til sæsonen som hue, vanter, solhat, vinterstøvler eller sandaler. Af hensyn til børnenes sikkerhed må der ikke være snore i huerne eller vanterne. Der må heller ikke være plastikposer i garderoben.

 

Det er en god ide at skrive tydeligt navn i alt børnenes tøj, idet der nogle gange sker det, at børnene får byttet rundt på hinandens tøj. Garderoberne skal tømmes hver anden fredag, så det kan blive gjort ekstra rene.

 

Garderoben er et vigtigt rum i vuggestuen. Der foregår mange pædagogiske aktiviteter i garderoben især i forbindelse med af- og påklædning af børnene. Når børnene fx skal på legepladsen skal de i garderoben øve sig i at tage deres sutsko af, finde deres tøj, vente på at det bliver deres tur til at få hjælp og bagefter sætte sig ned og vente på, at alle bliver klar. Men selvom garderoben er et sted med mange krav og ventetid, så er børnene altid glade for at komme derud – for det betyder nemlig, at der skal ske noget spændende.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage