Morgenmaden

Der serveres morgenmad kl. 7.10 – 7.50 hos Haletudserne. Morgenmaden består af havregrød, brød med smør og mælk eller vand. Morgenmaden skal være en hyggelig oplevelse, og børnene skal have tid og ro til at spise og lande i vuggestuen, så derfor har er den ene af rummene hos Haletudserne forbeholdt de børn, der spiser, og dem der laver puslespil. Derudover prioriteres det sociale og sproglige samvær omkring måltidet meget højt.

 

For nogle børn giver det mest tryghed, hvis forældrene er med til at hjælpe dem i gang med maden, mens andre helst vil sige farvel først og eventuelt sidde på skødet et stykke tid, inden de er klar til at spise. Hvordan afleveringen og morgenmaden skal foregå aftales mellem forældre og personale. Når børnene har spist, får de en klud til hænder og ansigt, og så er det tid til at lege.

 

Børn med allergi eller andre kosthensyn:

I det rum, hvor der serveres morgenmad, hænger der en seddel med angivelse af, hvilke børn, der ikke tåler bestemte fødevarer. Dette er med til at give både forældrene og personalet en tryghed for, at ingen børn får noget, de ikke kan tåle.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag - fredag:
07.00 - 17.00

Lukkedage